Selecteer een pagina

Services & Support

Door onze variatie aan diensten en ondersteuning zijn we in staat u volledig te ontzorgen van uw IT infrastructuur. Als ondernemer kan u zich volledig focussen op uw kerntaken. 
Ook voor particulieren hebben we een uitgebreid aanbod aan diensten om uw leven aangenamer te maken.

Laptop Herstellingen / Desktop Herstellingen

Virus and Spyware Verwijderen

Data Recovery en Backup Plan

Network Design

Cloud Services

Cyber Security

Wij ontwerpen complete systemen zodat u zich kan focussen op uw werk

Door een combinatie van onze ervaring en interesse in de nieuwste ontwikkelingen, helpen wij u met het ontwerpen van een betrouwbaar en modern netwerk met alle nodige apparatuur en tools die u nodig heeft.

Ga van start

Herstellen & probleem oplossen van uw toestellen

Of het nu gaat over uw mobiele telefoon, laptop of desktop, we staan steeds klaar om problemen op te lossen en het toestel te vervangen indien nodig. Indien we onderdelen moeten bestellen hebben we die in 95% van de gevallen binnen de 24 uur ter beschikking.

Herstelling smartphone

Uw smartphone is gevallen en het scherm is gebarsten? De batterij is defect of het toestel werkt niet meer zoals het zou moeten? 

In de meeste gevallen kunnen wij het toestel voor u herstellen, indien u dat wenst bij u aan huis. 

Kunnen we het toestel niet zelf herstellen, dan raden we je graag een collega hersteller aan die meer ervaring heeft met dat type toestel.

Herstelling laptop/desktop

Problemen met uw computer? Een defect toetsenbord, muis of een batterij die niet meer oplaad? We bekijken samen met u welke onderdelen dienen vervangen te worden en maken op basis hiervan een bestek op. 

Als u het toestel liever niet laat herstellen, betaalt u enkel €35 onderzoekskosten, die u kan recupereren bij aankoop van een nieuw toestel.

Problemen met mijn toestel

Geen herstelling nodig, maar toch wat problemen met uw toestel? Mogelijks is er een probleem met het besturingssysteem of liep er iets mis met de instellingen van uw toestel. 

Doorgaans kunnen wij het probleem binnen het uur voor u oplossen!

Data Management, Backup, & Recovery

Uw data is belangrijk, het is niet alleen het hart van uw onderneming, het bevat ook het wat persoonlijke herinneringen die u liever niet kwijt geraakt. 

Een goed beheer van uw data in combinatie met backups en een recovery plan zijn onmisbaar geworden in deze digitale wereld.

Data beheer

Uw data beheren kan complex worden wanneer u met meerdere personen op het zelfde moment aan uw data wilt werken of de vereiste opslagruimte te groot begint te worden voor uw computer. 

We helpen u graag bij het kiezen van de beste opslaglocatie (lokaal of in de cloud) en kunnen u begeleiden bij de transformatie. Daarnaast stellen we voor u de nodige backup procedures in.

Backups

Het backuppen van uw data is cruciaal, zo voorkomt u niet alleen dat u per ongeluk data wist maar beschermt u ook uw data voor virussen, defecte harde schijven en ongelukken. 

Het nemen van backups kan in uw lokaal netwerk, in de cloud of op beide locaties als de data echt cruciaal is. Het automatiseren van deze backups zorgt ervoor dat de backups betrouwbaar zijn en dat u ze niet vergeet te maken.

Recovery

Ging er toch iets fout en is uw data verloren geraakt? We ondersteunen u met plezier bij het herstellen van uw data uit backups terug naar uw computer.

Geen backups? Dan kunnen we steeds proberen zoveel data te recuperen van de oude harde schijf, SD kaart, …

Netwerk & Connectiviteit

In het digitale tijdperk is connectiviteit een onmisbaar element geworden. Een snelle internetverbinding is niet alleen aangenaam maar spaart u ook heel wat tijd en geld uit. 

Veiligheid is voor ons een standaard vereiste voor een goed netwerk, op deze manier kan u eenvoudig uw bezoekers toegang geven tot een afgesloten netwerk en bent u beschermd tegen hackers.

Netwerk Design

Uw netwerk uitbouwen lijkt gemakkelijker dan het is. Een snel, veilig en stabiel netwerk op maat van uw omgeving is onze uitdaging!

Wireless Internet

Met heel wat draadloze toestellen in huis is een stabiel wifi netwerk belangrijk voor een goede werking. Zorgen voor een draadloze dekking in uw volledig huis of bedrijf is dan ook niet altijd even eenvoudig maar dankzij onze expertise en ervaring kunnen wij voor u een oplossing op maat opstellen die rekening houd met uw noden en budget. 

Kunnen we u helpen?

Bel ons

+32 (0)472 30 08 63